Hoppa till innehåll

Läsvärt på PI

7 december, 2010

Sitter och läser en insändare på Politiskt Inkorrekt, skriven av signaturen Stefan K.

Han tar upp några viktiga frågeställningar och synpunkter i sin artikel, som till exempel varför media inte gör någon som helst ‘grävande’ journalistik kring Islam i Sverige, eller de många muslimska skuggföreningar som bildas lite överallt.
Hur kommer det sig att svensk media blundar för detta, när man med buller och bång tidigare grävt upp riktigt mycket skit om bland annat Livets Ord, och Islamismen har trots allt mer gemensamt med Livets Ord eller Plymouthbröderna än med Kristendomen som religion. Islamismen har uppbyggnaden av en hårdnackad sekt.
Men det finns inget intresse för svensk media att undersöka saken eller ens ge bägge sidor chansen att uttrycka sig, som det heter enligt de pressetiska reglerna.
Nej, istället hyllar man islam som något spännande, exotiskt och vackert. Underbart.
Men är det i själva verket så?
Givetvis inte, eftersom det (enligt de själva) är en religion. Om Islam och framförallt Islamismen vore så fantastisk, varför är det så många som flyr från sina muslimska hemländer?

Vad gör våra politiker?
De pumpar in miljon efter miljon i projekt i de fattigaste (ofta med en muslimsk majoritet) förorterna för att ungdomarna ska ha något att göra, annat än att begå brott.
Det, i förlängningen, torde ju innebära att våra politiker med berått mod inhyser kriminella element i de här områdena. Istället för att göra som man bör så ger man dem ofantliga summor pengar, vilket i sin tur absolut inte har sänkt kriminaliteten i områdena, utan snarare ger dem attityden att ”vill vi ha nytt så eldar vi ner”. Smart.

Fråga gärna dina kommunpolitiker vad de gör för ungdomar i din kommun.
Ställ sedan följdfrågan hur många svenska ungdomar som vågar vara på den aktiviteten…

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: