Hoppa till innehåll

Om SDL

Swedish Defence League – SDL – är en grupp som följer samma riktlinjer som sin förebild, EDL (English Defence League) och riktar sig till alla oavsett ras eller religon som vänder sig spridningen av militant/radikal islam och islamifieringen av vårt samhälle.

Vi är religiöst och partipolitiskt oberoende, och vi värdesätter demokrati, yttrandefrihet och ärlighet.

Annonser
7 kommentarer leave one →
 1. Erik permalink
  3 november, 2010 09:24

  Hej hej, jag har bara en kort fråga. Vad tycker ni om judar och deras försök till total världsdominans? Har ni inget emot det, eller prioriterar ni islam före sionism?

  // Erik.

  • 9 november, 2010 03:29

   Hejsan Erik,

   Förlåt det sena svaret, det har varit mycket att stå i på sistone.

   När du säger ”försök till världsdominans” hänvisar du till en högst subjektiv ståndpunkt, som jag ser det.
   Judarna – varken som religion eller folkgrupp – är inte en grupp Vi känner hotar de svenska/västerländska värderingarna om vad som är rätt respektive fel i samhället.
   Så svaret måste bli att vi fokuserar på – och prioriterar – islamismen, framförallt den extrema och militanta islamismen.

   Islamiseringen av vårat samhälle är påtaglig, någon ”judefiering” kan jag inte dra mig till minnes, annat än att man har gett uppehälle åt ett för mig okänt antal sedan Andra Världskrigets utbrott.
   Somliga av dessa tvingas idag fly Malmö på grund av det ökade våldet gentemot dem från i princip uteslutande muslimskt håll.

   Vidare har jag aldrig upplevt en våldshandling från judiskt håll, vare sig mot mig eller mot annan. Andra Världskriget kan nog vara ett undantag, känner jag, men med ganska god grund.

   • Erik permalink
    10 november, 2010 10:36

    Ett sent svar är bättre än inget svar alls.

 2. Barbie permalink
  30 november, 2010 01:59

  Vad exakt är det tänkt att SDL ska göra? Ska det bara finnas och vara till ungefär lika mycket nytta som en facebookgrupp eller ska något faktiskt göras på riktigt?

  • 3 december, 2010 01:13

   Barbie,

   Tanken är att samla folk som delar alla eller delar av våra värderingar och visa vårat missnöje i det offentliga rummet, genom fredliga demonstrationer, manifestationer och i den mån det är möjligt, opinionsbildning.
   Givetvis är det här ingenting som görs över en natt, och vis av erfarenhet så krävs det ganska stor numerär för att demonstrationer och manifestationer ska få någon som helst politisk eller massmedial uppmärksamhet.

 3. 12 december, 2010 03:26

  Hej!

  Jag gillar tanken om SDL, men det är en sak som jag inte gillar, och det är anglofieringen i bloggartiklarna, och då bortser jag från organisationsnamnet. Tänk på att skriva med små bokstäver när ni skriver ”islam” och ”kristendom”, för att skriva med stor bokstav är inget man gör i det svenska språket. Ju fler skrivfel ni gör desto mindre trovärdighet får ni.

  I all välmening.

  • 12 december, 2010 05:23

   Hej Isak,

   Tack för din kommentar. Angående de språkliga felen så är det så att vi är ett antal olika individer som skriver på bloggen, och somliga av oss (dock inte jag själv, jag har inget att skylla på) lider av dyslexi.

   För övrigt hoppas jag att samma uträkning (skrivfel = lägre förtroende) gäller till exempel Aftonbladet också, men det är väl en utopi… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: